Mitjançant el present document, FISIOVITAE presenta les seves polítiques d'ús dels seus serveis, que han de ser llegides i observades per tots i cada un dels clients i visitants.

LLEGEIXI ATENTAMENT AQUESTES POLÍTIQUES D'ÚS ABANS D'UTILITZAR AQUEST SERVEI. En utilitzar el servei web FISIOVITAE, vostè accepta aquestes polítiques d'ús. Si no accepta aquests termes, no utilitzeu el web FISIOVITAE.

FISIOVITAE es reserva el dret, al vostre gust, de canviar, modificar, afegir o suprimir parts dels presents termes en qualsevol moment. El visitant ha de revisar periòdicament si aquests termes han canviat. L'ús continu del web FISIOVITAE després de la incorporació de canvis als presents termes implicarà l'acceptació d'aquests canvis.

Politica de venda

Procés: L'usuari haurà de realitzar la reserva online per a la cites dels dissabtes a través de la pàgina web de FISIOVITAE en la corresponent pàgina d'inscripció. Un cop hagi rebut confirmació de la recepció de la seva sol·licitud per part de FISIOVITAE SEU cita quedarà reservada al seu nom

.

Els pagaments s'han de fer mitjançant el nostre TPV virtual al web WWW.FISIOVITAE.NET usant targetes Visa i MasterCard. Exceptuem la necessitat de pagament a la bestreta en el cas de tenir un bo actiu amb nosaltres, En el cas de voler comprar un bo, es descomptarà el pagament realitzat de la reserva a la totalitat del bo, un cop estigui a la clínica.

Politica de devolució

673/5000 L'usuari té dret a la devolució de l'import de la inscripció en els següents termes i condicions: Les cancel·lacions han d'informar-se per escrit a mínim 24 hores abans de la visita, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 936857364. No s'accepten cancel·lacions informades per cap altra via (ni Instagram, ni Facebook). En aquest email han de constar el nom i detall de la visita (data i hora). Si la cancel·lació està feta amb més de 24 hores d'antelació, es pot cancel·lar i se li retornarà l'import íntegre de la mateixa manera de pagament o bé es podrà reprogramar la visita, considerant-se aquesta ja pagada i sense cap cost addicional.

Política de substitució: Si l'usuari decideix cedir la seva visita programada a un altre usuari, serà necessària comunicar via mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 936.857.364.

Política de cancel·lació: FISIOVITAE es reserva el dret de posposar o cancel·lar una visita per causa major justificada. En aquests casos, seran reintegrats totalment els pagaments rebuts o bé, se'ls oferirà una alternativa de vista per a aquest mateix dia amb un altre fisioterapeuta o amb el mateix per a un altre dia prèviament concertat.

Contacte

  Passeig dels Pins 14. 08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)

  fisiovitaefeliu@gmail.com

  93 685 73 64