Sabem que el teu mal d'esquena per massa hores en una cadira, t'impedeix practicar el teu esport preferit o jugar amb els teus fills i que et costa concentrar-te pel dolor constant. Potser no et permet conduir llargues hores o les recaigudes limiten el teu dia a dia.

Fa mal veure com els teus fills adopten males postures estudiant
O potser vas en cadira de rodes i necessites una ajuda per millorar la teva postura

Viure sense dolor et farà valorar la teva salut.
El benestar treu el millor de tu, a la feina ia la teva vida personal.
Notar que estàs adoptant una bona postura, crearà noves connexions al teu sistema nerviós.

Imagina't poder treballar més eficientment, guanyar hores lliures i viure-les sense dolor.

Imagina't augmentant el teu rendiment esportiu, agafar als teus fills sense claudicar per dolor, veure com els teus dolors associats a la teva postura disminueixen...

  • FIXSIT és el primer corrector postural en sedestació.
  • Funciona com una ortodòncia o plantilla donant informació propioceptiva a la teva columna, perquè entengui com autocorregir-se.
  • Gràcies a la configuració interna i d'acord amb les teves necessitats anatòmiques que requereixi la teva columna, el fisioterapeuta realitzarà un test de valoració que li permetrà personalitzar la teva plantilla pèlvica perquè el resultat ho notis al moment.
  • És fàcil de transportar en la seva pròpia borsa i amb un pes lleuger.
  • El material termo adaptable del seu seient et permetrà seure còmodament i gràcies a la seva perdurabilitat, podràs donar-li un ús diari durant 3-4 anys.

El nostre equip de fisioterapeutes i osteòpates sap la incidència de la teva postura durant llargues hores en una cadira.

La posició del teu pelvis durant la sedestació pot tenir una incidència en l'alineació de la columna, sacre i per tant un impacte important en totes les estructures intervertebrals fins arribar a la teva articulació temporomandibular.

La rotació intrapélvica en sedestació, provoca l'adaptació de la teva regió lumbar, dorsal i cervical i condicionant així, el sistema de treballar la resta del dia.Contacte

  Passeig dels Pins 14. 08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)

  fisiovitaefeliu@gmail.com

  93 685 73 64