El principal objectiu de l'osteopatia pediàtrica és valorar i tornar la mobilitat global a l'organisme d'una manera equilibrada. L'osteòpata valora les tensions del crani-cos, retornant l'equilibri i simetria a través de les seves mans, mitjançant tècniques molt suaus i delicades sobre el cap, columna o pelvis del nadó o nen.

L'osteopatia pediàtrica va dirigida tant a nounats com a nadons i nens de qualsevol altra edat. És especialment recomanable una 1a consulta osteopàtica en casos de:

  • Part difícil, cesària, parts de natges, utilització de fòrceps o ventoses, nadons prematurs o parts amb una fase expulsiva perllongada.

També són eficaçment tractats amb osteopatia pediàtrica nadons amb plagiocefàlia (deformació cranial típica després d'haver estat el crani del nadó a la mateixa posició durant molt de temps), plor excessiu, problemes de succió, otitis, sinusitis, mal de cap, restrenyiment, trastorns funcions bàsiques: son, gana, vigília..., problemes d'esquena tipus escoliosi, cifosi i torticolis, còlics, mala oclusió dental...


Contacte

  Passeig dels Pins 14. 08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)

  fisiovitaefeliu@gmail.com

  93 685 73 64